Vi fortsätter vårt arbete med att bli en heltäckande leverantör av musikinstrument och tillbehör på den svenska och norska marknaden. Idag har vi den stora glädjen att meddela att vi inlett ett nära samarbete med John Hornby Skewes i England. DP Music är nu officiellt exklusiv distributör av:

Bohemian Guitars (Sverige och Norge)
Handbyggda gitarrer, ukuleles och basar med snyggt designade oljekannor som kroppar. Utrustade med pickuper och levererar ett luftigt ljud med mycket twang…

LÄS MER HÄR >>

Encore (Sverige)
Tidlösa, klassiska former av elgitarrer och elbasar designade av Trevor Wilkinson. Mycket instrument för pengarna…

LÄS MER HÄR >>

Kinsman (Sverige)
Kinsman erbjuder en stor mängd produkter. Vi har till att börja med valt att börja med deras prisvärda övningsförstärkare för elgitarr, akustisk gitarr, elbas och digitaltrummor. Vi har som ambition att utveckla detta sortiment löpande.

LÄS MER HÄR >>

The Cavern Club (Sverige och Norge)
The Cavern Club är ett urval licensierade produkter som minns världens mest kända musikplats – The Cavern Club – hjärtat av 1960-talets brittiska musiksexplosion. Ukuleles, Axelband och Plektrum med ikoniska motiv.

LÄS MER HÄR >>

Marquee Club (Sverige och Norge)
Känd som en av de viktigaste platserna i efterkrigstidens populära musikhistoria. Vårt utbud av ikoniska axelband, plektrum och gitarrer illustrerar några av de mest inflytelserika och legendariska artisterna som har spelat på Marquee Club.

LÄS MER HÄR >>